Vi välkomnar fotboll till vårt utbud

Efter att i flera år uteslutande jobbat med bandy och hockey är vi nu väldigt glada över att kliva in på fotbollsmarknaden där vi från och med 1 april 2019 erbjuder matchställ till försäljning.

Vi har skapat ett enkelt verktyg för att göra en förfrågan/beställning där vi guidar kunden genom olika steg med val av saker som design, fonts på nummer och namn samt val av krage. Man kan redan nu gå in och skicka in sin förfrågan via ptfn.se/fotboll.

Patrik Johansson, sälj &-marknadsansvarig på PTFN är väldigt nöjd med det nya utbudet
- Jag är väldigt nöjd med vårt utbud av grunddesigner samtidigt som våra kläder kommer att hålla hög kvalité. Som vanligt är design och tyg i fokus och vi erbjuder givetvis helt skräddarsydda lösningar för dom som vill skapa en helt egen design.