Örebro SK lirar nu helt i PTFN-kläder

Sedan 2015 har Örebro SK beställt kläder från PTFN då lagets träningsoveraller har producerats av oss. Nu kan vi med glädje meddela att ÖSK helt spelar i kläder från PTFN. Vi har tillsammans med klubben tagit fram flera förslag för att hitta något som passar ÖSK:s anrika historia och tradition.

Klubbens representant Johan Allansson hyllar det nya matchstället.
- En av de snyggare ÖSK-tröjorna på senare år. Man har fått en stilren och modern dress med inslag av tradition med retrosnörningen i halsen.

Vi är också väldigt glada att Pär Eriksson som beställde matchstället var nöjd med samarbetet med oss.
- Vi i ÖSK Bandy har nu haft ett samarbete med PTFN i ett antal år när det gäller kläder. Vi har aldrig blivit besvikna utan det har alltid levererats i tid, det är alltid smakfull design och mycket bra kvalité. Till detta skall vi också lägga till ett oerhört bra bemötande och det flexibla sätt PTFN jobbar efter. Vi kommer alltid fram till något bra tillsammans. Vi i ÖSK Bandy är fantastiskt nöjda på alla sätt, det blir inte bättre än så här.

Kaptenen Janérs fotas i det nya matchstället från PTFN.

Kaptenen Janérs fotas i det nya matchstället från PTFN.