GT/76 förlänger med PTFN

För andra året i rad är vi stolt leverantör av matchställ till Stockholmsklubben GT/76. 

GT/76 står för Gubbängen/Tallen som bildades 1976 och är en stor bandyförening i Stockholm med lag i ungdomssektionen från bandyskolan upp till U18. Dessutom bedriver man både verksamhet med ett a-lag samt b, och c-lag. A-laget spelar i Division 1 Östra. Föreningen har dessutom verksamhet även inom fotboll och handboll.

- PTFN:s kläder är av hög kvalité och levereras snabbt till ett bra pris. Framförallt tycker vi att det är roligt att PTFN gillar bandy säger Andreas Lagesson, GT/76. 

- Vi är väldigt glada över att GT/76 har valt oss som leverantör igen och vi är imponerade över deras stora ungdomsverksamhet inom stockholmsbandyn. Vi önskar dom ett stort lycka till i alla vinterns turneringar säger Patrik Johansson, PTFN.