PTFN och Tellus fortsätter sitt samarbete

Tellus var en av säsongens stora överraskningar i fjol i bandyns Elitserie när laget höll sig kvar efter ett starkt kvalspel. Man gjorde det spelandes i ett matchställ från PTFN och klubben har precis inlett en ny säsong i samarbete med PTFN. 

- Vi har byggt upp ett bra samarbete så det kändes väldigt bra att fortsätta med PTFN som leverantör även denna säsongen. PTFN jobbar snabbt och är flexibla vilket är viktigt för oss säger Daniel Eiderbäck, Tellus. 

Tellus har detta året gjort ändringar i sitt matchställ då man nu spelar i blått på hemmaplan och gult på bortaplan. Förra årets lösning med en tröja utan klubbens emblem och istället versaler med klubbens namn som var en omtalad och uppskattad layout är kvar även denna säsongen. 

- Vi är väldigt glada att Tellus vill fortsätta jobba med oss. Klubben jobbar på ett lite annorlunda och inspirerande sätt med sin marknadsföring och nytänk även gällande deras matchställ vilket gör att det är väldigt kul att jobba med Tellus säger Patrik Johansson, PTFN.