IK Tellus blir PTFN:s senaste nyförvärv

IK Tellus, den lilla klubben i den stora staden Stockholm som har överraskat stort de senaste säsonger i allsvenskan gör i oktober sin första match i Elitserien - någonsin. Man gör det dessutom i ett matchställ från PTFN. 

- Vi har följt Tellus som gör ett imponerande jobb med små resurser. De står inför en häftig utmaning i vinter och det känns väldigt kul att Tellus blir det första laget i bandyns Elitserie med ett matchställ från PTFN säger försäljningsansvarig, Patrik Johansson. 

- PTFN presenterade ett bra upplägg med fina produkter, schyssta priser och kort leveranstid vilket gjorde att vi kunde maximera vår sponsorförsäljning. Dom har dessutom varit flexibla och lätta att jobba med säger Daniel Eiderbäck, IK Tellus. 

Tellus gör sin premiär i Elitserien på bortaplan mot förra säsongens finallag, Villa Lidköping den 28 oktober, det enda vi kan avslöja än så länge är att man då ställer upp i sin traditionella gula färg.